Kedvezményes mobil flotta előfizetés - Előnyök

  • 100%-ig biztonságos szerződés.
  • A hívószám a Te neveden marad.
  • Egy fő 5 kedvezményes előfizetést is kötehet.
  • Korlátlan, és Percdíjas  csomag.
  • Egyedi kedvezményes díjszabás 
  • Nem kell üzletbe menned.
  • Online 2 perc alatt megköthető
  • Megtarthatod a meglévő számod
  • Kedvezményes készülék vásárlási lehetőség
  • Nem kell semmilyen csatlakozási / vagy havi díjat fizetned a kedvezményhez

 

A kedvezményes mobiltelefon flotta részletei új helyen érhetőek el.
Készítettünk egy külön oldalt ennek a kedvezménynek annak érdekében, hogy egy helyen tudjuk kezelni a kedvezményes mobiltarifa csomag használó tagokat.
Kattints az alábbi gombra:

https://mobiltarifacsomagok.hu/

Kedvezményes mobil flotta előfizetés -Gyakran Ismételt Kérdések

 

Kell fizessek havi tagsági díjat az O.CS.K-nak a kedvezményes előfizetés használatáért?

Nem kérünk a tagságért semmilyen havi tagdíjat.

Ki lesz az előfizetője a hívószámomnak? Én maradok, vagy átkerül az O.CS.K nevére?

Ebben a kedvezményes flottában teljesen biztonságban van a hívószámod. Minden szám a tulajdonosáé marad. Azaz Te maradsz 100%-os tulajdonosa a hívószámnak, Te rendelkezel felette.

Kinek fizetem az előfizetésről a számlát?

A szolgáltatótól kapsz havonta számlát, és a megszokott módon tudod rendezni azt. (átutalás, csekk, készpénz, csoportos beszedés, stb.)

Megtarthatom a számom?

Igen, megtarthatod a számod. Ha más szolgáltatónál vagy, számhordozást indíthatsz, ha szolgáltatón belül van már hívószámod előfizetőnként 1 hívószám betehető a kedvezményes csomagba.

Tudok részletre vásárolni készüléketi?

Természetesen igen.

Mennyi ideig biztosított ez a kedvezmény?

Az O.CS.K. a kedvezményes csomagot kettő évre kapta meg. Két évig biztosan Te is élvezheted a kedvezményt. És a kettő év lejáratakor újratárgyaljuk a díjakat. Mi mindig arra törekedtünk eddig sikerrel, hogy folyamatos bővülés mellett minden tárgyaláskor tovább csökkentsük a tarifákat.

Van hűségidő?

Igen egy év hűségidő van (készülék vásárlás esetén kettő). Ezen időszak alatt biztosított a kedvezményes szolgáltatás. Ha időközben sikerül jobb konstrukciót elérni, azt természetesen megpróbáljuk érvényesíteni a meglévő számokra is.

Kaphatok készülék kedvezményt?

Igen jár készülék kedvezmény.

Hogyan tudom a kedvezményt megkapni?

Bejelentkezés után kitöltöd az igénylő űrlapot. A ) küldünk Neked egy meghatalmazást emailben, amivel a szolgáltató bármelyik üzletében / vagy online meg tudod kötni a kedvezményes csomagot. B) Felkeres a szolgáltató, és telefonon keresztül segítenek mindenben, megkötitek a díjcsomagot.

Tudok részletre vásárolni készüléketi?

Természetesen igen.

 

 

A kedvezményes mobiltelefon flotta részletei új helyen érhetőek el.
Készítettünk egy külön oldalt ennek a kedvezménynek annak érdekében, hogy egy helyen tudjuk kezelni a kedvezményes mobiltarifa csomag használó tagokat.
Kattints az alábbi gombra:

https://mobiltarifacsomagok.hu/

Kedvezményes mobil flotta előfizetés - Magyarázat

- Mitől biztonságos ez a mobil előfizetés? Hallhattad már többször is a médiában, hogy a mobil flották bedőltek, így a hívószámot elbukták az ügyfelek. Az OCSK kedvezményes mobil flotta előfizetésben a Te neveden marad a hívószám. Te kötsz szerződést a szolgáltatóval. Te kapod az előfizetésről a számlát, és Te fizeted be. Nem vagy senki másnak kiszolgáltatva, így a hívószámod semmiképp nem kerülhet veszélybe.

- Szabadon választhatsz a korlátlan, vagy a percdíjas mobil flotta előfizetés csomagok közül. Így a család minden tagja számára ideális mobil flotta előfizetést tudsz kötni.

- Az előfizetés megkötéséhez nem kell kimozdulnod otthonodból. Kényelmesen 2 perc alatt megköthető a kedvezményes mobil flotta előfizetés. Az adataid megadása után a szolgáltató felkeres telefonon, és egyeztetitek a részleteket. Megbeszélitek, hogy kérsz e készüléket az előfizetéshez, és melyik kedvezményes mobil flotta előfizetésre van szükséged.

 

 

 

 

Tetszik a közösség? Segítsd a munkánkat egy megosztással.
Köszönjük! ;)